Ny trailer till Snow White and the Huntsman!

Nu var det länge sedan jag upptäckte det här, men det har kommit en ny "ordentlig" trailer till Snow White and the Huntsman! Det ser fortfarande riktigt lovande ut, tycker jag, och jag vill verkligen se den. Dock är jag rädd för att jag har börjat bygga upp lite väl höga förväntningar.

Vad tycker ni?

Kommentarer

  1. Lite ondare versioin än Disneys? ;) Jag tycker man får höga förväntningar av trailern även om inte jag vill (eller vågar) se den. Kristen Stewart är överallt nuförtiden!

    SvaraRadera
  2. Ja, något. ;) Varför vill du inte se den? Kristen Stewart? Jag tror faktiskt att hon kan göra ett bra jobb den här gången, eller hoppas det. Vill främst se den för Charlize Theron som onda drottningen och Chris Hemsworth som the Huntsman. :)

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte riktigt bestämma mig, men jag tänker iaf se den!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg