Födelsedagsfilosoferande

Idag är det min tjugoandra födelsedag. Regnet öser ner och vinden piskar det mot rutan. När jag var liten skojade vi alltid om att vädret på födelsedagen stod för det humör man hade varit på under större delen av året. Dock stämde det (oftast) inte, eftersom det för det mesta var sol på min födelsedag och ösregn eller slask på exempelvis min systers, som fyller år under vintern. Inte så rättvist.

Jag har aldrig direkt tänkt på det förut, men maj är nog en av de mest stressiga månaderna på året. Alla har fullt upp med sista-minuten-tentor innan sommaren, uppsatser som ska skrivas, sommarjobb som måste fixas, etc, etc. Och jag har självklart varit en av alla dessa upptagna människor. Det känns som om det var riktigt länge sedan jag bara satte mig ner och tog det riktigt lugnt. Därför har det varit tomt på bloggen ett tag, men jag lovar att jag ska publicera de där inläggen om Ringer och Reckless snart (vet att jag har lovat det förut, men nu menar jag det verkligen). Dessutom kan det nog komma ett inlägg om Once Upon A Time, som jag har sett klart och som det ska komma en andra säsong av!

Fast nu ska jag göra mig redo för skolan och lyssna lite på soundtracken till Sherlock. Ikväll ska det firas. Som en vän skrev i ett sms: "22 det är inte dåligt".

Synd bara att jag kommer att bli så blöt när jag går ut i det här vädret om någon timme.

Uppdatering: Kanske inte ändå. Nu tittar solen fram lite grann!

Kommentarer

 1. GRATTIS Emma! I Lund bryter solen genom molnen men regnet hänger i luften... Lycka till med allt som ska göras i maj! Jag håller med att det är en stressig månad, därför är jag så tacksam att jag fick sommarlov en månad före alla andra. Hoppas du får en fin födelsedag oavsett väder! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Anna! Ja, det blev helt okej väder till slut. Lite småblåsigt, men inget regn.

   Usch ja, det är verkligen fullt upp. Men vad skönt för dig att du är klar med ditt! Hur gick uppsatsen?

   Tack än en gång! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg