Månadens uppdatering: Maj

SOMMARLOV!!! Efter en och en halv veckas hemtentaskrivning är det äntligen här. Nu är jag fri att göra vad jag vill. Synd bara att det är kallt och ruggigt ute. Känns inte som sommarlov direkt. Men, men. Jag ska göra det bästa av det. Läsa, skriva, njuta, vara uppe sent och göra allt det jag längtat efter! Äta grillat. Bada, även om det är kallt i vattnet. Sitta och läsa en hel dag utan att känna att jag borde göra någonting annat. Det ska bli så härligt.

Den senaste månaden har nog varit den stressigaste hittills i år, vilket har gjort att maj månads uppdatering om läget har blivit lite försenad. Fast så här såg det i alla fall ut i slutet av maj...

Mardrömmar: Som det ser ut just nu kommer Mardrömmar att komma ut under våren 2013. När vet jag inte än, men jag har just satt igång med vad som troligtvis blir den sista redigeringsrundan och så fort jag vet mer kommer jag genast att berätta det för er!

Har läst/läser: White Cat av Holly Black som jag tipsade om för ett tag sedan. Sedan har jag även börjat läsa The Trylle Trilogy av Amanda Hocking. Första boken Switched var riktigt bra och just nu är jag precis i slutet på den andra boken, Torn. I de här böckerna handlar det om troll, och så finns det självklart den obligatoriska kärlekstriangeln (även om det egentligen är fler än två killar som är intresserade av huvudpersonen). Men jag-berättaren Wendy är stark och jag gillar henne. Hoppas att hon väljer min favorit...

Vill läsa: Nu är det sommarlov, så nu kan jag äntligen läsa precis vad jag vill och hur mycket jag vill. Får se vad jag känner för efter att jag kastat mig över Ascend också, som är slutet på The Trylle Trilogy.

Har sett/ser: Har bara ett enda avsnitt kvar av säsong tre av The Vampire Diaries! Har även sett hela sista säsongen av Brothers & Sisters (så fin och sorgligt att det är över!). Och så har jag börjat se om säsong fyra av Merlin. Det är verkligen bra varenda gång. Och väldigt, väldigt gay. Jag älskar det. Sedan har jag äntligen sett årets bästa film - The Avengers!!! Så bra den var. Jag satt och rös, skrattade, och bara älskade allting hela filmen igenom. Jag vill se den igen! (Ska även försöka få ihop ett litet inlägg om den, om jag orkar.)

Vill se: Snow White and the Huntsman. Nästa storfilm som jag så sjukt pepp på. Jag har höga förväntningar på den här filmen, som verkar som den perfekta episka sagan.

Har lyssnat på/lyssnar på: Breath of Life med Florence + The Machine på repeat. Och resten av soundtracket till Snow White and the Huntsman - James Newton Howard är fantastisk. Även Florence + The Machine i ren allmänhet (har de någon dålig låt?), och Turn It Back med Nik Ammar.

Kommentarer

 1. Grattis till sommarlov! NJUT!

  Florence + The Machine är magiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ska jag! :D

   Och ja, visst är de! Jag kan inte sluta lyssna. :)

   Radera
 2. Okej, nu är jag väldigt peppad på säsong 4 av Merlin, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ja, det är så bra! Och jag kan teasa om det är lite annorlunda mot de andra säsongerna... :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg