Månadens uppdatering: Juni

Nej, gud. Jag borde börja kalla det här inlägget "Månadens försenade uppdatering", för hjälp vad dålig jag har varit på det här och på att överhuvudtaget uppdatera den senaste tiden. Förlåt för det, men anledningen är faktiskt inte så illa. Jag har "semestrat" hos mina föräldrar, njutit av storstadens liv och rörelse och arbetat på med Mardrömmar. Det har varit intensivt, särskilt som båda mina föräldrar har fyllt jämnt, men nu ska jag enbart arbeta med boken (och kanske njuta lite grann av sommaren) i fyra veckor framåt, innan det blir ordentlig semester.

Fast jag har inte bara redigerat och levt storstadsliv...

Mardrömmar: Ja, jag redigerar på. Mycket mer kan jag inte riktigt säga i nuläget... Annat än att det går riktigt bra och jag är så spänd på vad alla ska tycka!

Har läst/läser: Hela The Trylle Trilogy av Amanda Hocking, som det kommer att komma någon sorts recension på snart. Jag gillade verkligen! Nu tänkte jag börja läsa De Utvalda: Tankeläsaren av Kristin Cashore. Någon som läst? Har hört så mycket bra om den, och känner för fantasy just nu.

Vill läsa: Massor. Blev väldigt sugen på att äntligen sätta tänderna i Bloodlines, första delen i Richelle Meads spin-off på Vampire Academy, nu när det har börjat dyka upp så många recensioner av The Golden Lily... Eld ska också läsas, men den sparar jag till semestern, för den förtjänar min fulla uppmärksamhet om den ens är hälften så bra som Cirkeln.

Har sett/ser: Inte så mycket faktiskt. Pappa och bror har haft på EM-matcher de flesta kvällar, så trots att jag inte är överdrivet intresserad har det blivit att jag har vandrat förbi och tittat lite. Fast jag har ändå sett klart säsong 4 av Merlin för andra gången, sett första och halva andra säsongen av den brittiska satirserien Suburban Shootout (som handlar om hemmafruar gone maffia - det är så att man skrattar högt ibland! Och Bill Hazledine är så söt...), samt SVT:s nya inköpta BBC-serie Barnmorskan i East End som går på söndagar. Alla rekommenderas! Och sedan fick jag äntligen sett Snow White and the Huntsman på bio. Bra film, men jag blev lite besviken... Det kommer att komma ett inlägg om det.

Vill se: The Amazing Spider Man! Och The Dark Knight Rises. Sedan har jag äntligen tänkt börja se Doctor Who och Game of Thrones.

Har lyssnat på/lyssnar på: Ceremonials och Living Things. Om och om igen, på repeat. Florence + The Machine är lätt soundtracket för mitt liv under våren och sommaren 2012. Och Linkin Park är också på god väg att bli en stor del av soundtracket för sommaren. Deras nya album är nog deras bästa!Kommentarer

 1. Florence and the machine är så himla bäst. No light, no light är en av de bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, älskar dem! No light, no light har varit favoriten i flera veckor nu. Jag tröttnar aldrig! :)

   Radera
 2. Jag har sagt det förut: FLORENCE AND THE MACHINE!!

  SvaraRadera
 3. Läste ut Där drömmar blir till för tredje gången på min skolresa. Jag tycker det ska bli nice att se Snow White and the huntsman c:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, gjorde du? Vad glad jag blir! :D

   Ja, Snow White and the Huntsman var väldigt bra, men jag tror att jag hade för höga förväntningar... Men du ska definitivt gå och se den, det är den värd utan tvekan! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg