Månadens uppdatering: Augusti

Nu är hösten här och på måndag börjar jag skolan igen. Sommaren har varit härlig och jag tycker faktiskt att jag har hunnit med en hel del. Nu är jag superspänd på allt som kommer att hända under hösten, både när det gäller mitt pluggande (har jag någon gång nämnt hur mycket jag älskar att gå på universitetet?) och mitt författande. För om allt går som det ska kommer den här hösten bli full av pepp för Mardrömmar...

Mardrömmar: Just nu är boken en vända hos min redaktör för sitt slutgiltiga godkännande och jag väntar lika spänt som ni...

Har läst/läser: City of Ashes av Cassandra Clare och den är så, så bra. (Följer förresten filmatiseringen av City of BonesClares tumblr - tips!)

Vill läsa: Resten av The Mortal Instruments. Och The Infernal Devices. Älskar Clares värld och vill bara vara kvar där länge till.

Har sett/ser: Det har inte blivit så mycket tittande den senaste tiden av en mängd olika anledningar, men lite grann har jag hunnit med. Som båda säsongerna av den underbart härliga brittiska komediserien Miranda och första säsongen av Doctor Who! Och ja, vad ska jag säga? Jag hade nog inte kunnat föreställa mig hur bra det är - det är som om serien är skriven för mig och jag älskar det. När det gäller film kan jag rekommendera Mission Impossible: Ghost Protocol. Underhållande action, och mycket bättre än trean. Fast just nu ser jag om alla Marvel-filmerna som pepp inför DVD-släppet av The Avengers nästa vecka.

Vill se: Doctor Who säsong två! The Avengers! Och Merlin säsong fem! Är så sjukt peppad för säsongspremiären den 29 september (om ni vill se trailern igen så har jag bloggat om den här). Nu är det bara en månad kvar!

Har lyssnat på/lyssnar på: Florence + The Machine, Muse, Foster the People, Electric Light Orchestra, Mumford and Sons, Regina Spektor och soundtracket till The Amazing Spider-Man. James Horner kan verkligen det där med episk musik.

Och slutligen: Glöm inte att rösta på Där drömmar blir till som blir ljudbok!* Har du redan gjort det, rösta på dina föräldrars, syskons eller vänners datorer och mobiler. Alla röster är värdefulla och avgörande för om Där drömmar blir till blir en ljudbok eller inte. Och till er som redan har röstat på alla tänkbara sätt - tack så mycket, ni är bäst!

*Om du helt missat denna nyhet, läs mer här.

Kommentarer

 1. Jag visste att du skulle älska Doctor Who! Ska bli jättekul att höra vad du tycker om säsong två sedan. Jag är också fett peppad på säsong 5 av Merlin, och vill verkligen se alla Marvel-filmer. Håller tummarna (och röstar såklart) för att du vinner omröstningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alla som tipsat mig har sagt det. Är så glad att jag äntligen har kommit igång, gillar serien jättemycket. :) Och ja, jag ska hålla dig uppdaterad! ;)

   Och tack så mycket! Jag med! :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg