Tillbaka från semestern...

Hej allihop. Nu är jag tillbaka från min semester. Jag hade inte tänkt att bloggen skulle vila så här länge, men tiden går fort när man har roligt och det blev som det blev. Förlåt mig!

Under de veckor som gått har jag redigerat Mardrömmar (mer information kommer inom kort), filat på nya idéer att kanske skriva på när jag är klar med Mardrömmar (spännande, spännande!), läst böcker (som bland annat Eld och City of Bones - båda alldeles underbara), sett tv-serier (mest Hex och Doctor Who), varit på bio (och sett The Amazing Spider-Man, men ännu inte The Dark Knight Rises), samt semestrat med min familj utomlands i sol och värme. Det har varit både underbart och välbehövligt. Jag måste även erkänna att jag har kikat lite grann på OS, samt sett den brittiska Shakespeare-satsningen The Hollow Crown, som har gått i Storbritannien under sommaren i samband med BBC:s kulturolympiad. Fantastisk, säger jag bara. Jag hoppas att den kommer på SVT snart.

Vanligtvis brukar jag ju uppdatera er om läget just nu, men jag sparar det tills jag ska skriva augusti månads uppdatering. Ni får nöja er med det här så länge.

I alla fall så lovar jag att det kommer att komma lite fler inlägg nu när allting drar igång igen. Bland annat har jag en liten recension av The Amazing Spider-Man (och det episka soundtracket!) som nog kommer att komma upp under nästa vecka, samt att jag nu - efter att ha läst första boken - är extremt pepp på filmatiseringen av City of Bones.

Sedan är det dessutom saker på gång angående Där drömmar blir till! Det kommer snart att komma ett inlägg om det med, så håll utkik...

Sist men inte minst hittade jag det här roliga inlägget på bokbloggen BokBeate. Vad tycker ni om Där drömmar blir till:s baksida?

Kommentarer

 1. Hej Emma! Vad kul att du hittade till min blogg och inlägget där jag skrev om din bok :) Jag har läst Där drömmar blir till och jag tyckte den var jättemysig och bra! Jag är sjukt imponerad över att du började med den så tidigt och att du sedan fick den publicerad, jag skriver själv och har faktiskt dig lite som inspiration. Kan du kan jag! ;)
  PS. Jag ser fram emot Mardrömmar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Beate! Detsamma! Jo, jag har vänner som håller koll till mig om när det dyker upp någonting. ;) Och vad roligt att höra, tack! :D Absolut, ingenting är omöjligt, det är bara att kämpa på. Kan jag så kan du definitivt! :)
   Och tack för peppen!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg