Minismakprov...

Den här veckan är det Internationella Bokveckan och på Facebook går det runt en status som lyder så här: "Fira den internationella bokveckan: Grabba tag i den bok du har närmast, slå upp sidan 52 och plocka ut den femte meningen. Avslöja inte bokens titel. Kopiera reglerna i statusfältet innan du fyller i din mening."

Facebook och Twitter kan ni läsa vilken mening detta är i boken som just nu ligger närmast mig på skrivbordet. Gissa gärna vilken det är! Tips: Det är en välkänd klassiker som jag just nu dubbelcheckar citat i.

Där kan ni även läsa vilken den femte meningen är på sidan 52 i Där drömmar blir till, om inte minns det!

Men för er här på bloggen tänkte jag faktiskt bjuda på någon helt annat, nämligen den femte meningen på sidan 52 i Mardrömmar! Boken är inte klar än (den kan fortfarande ändras), och sidorna är ännu i A4, men så här står det:
Ana sover oroligt och vänder sig av och an.

Vad tycks om det? Jag önskar att jag kunde dela med mig av mer, men det här får räcka för nu. Spännande?

Kommentarer

 1. Oh, vad spännande! Vill läsa mer :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har precis lagt i från mig, Där drömmar blir till och var tvungen att googla för att se om det finns en uppföljare, vad glad jag blev när jag läste detta! Ser med spänning framemot en uppföljare!
  Där drömmar blir till gick inte att lägga ifrån sig! Även om jag inte tillhör tonåringarna längre. Toppenbok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annica!
   Vad glad jag blir över att du tycker så mycket om boken! Det finns ingenting som värmer eller inspirerar mig mer än när folk hör av sig med så fina ord. Särskilt nu när Mardrömmar är på gång! Tack!
   Ha det bra!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg