Kulturprofiler i Mellanskåne: Jag är först ut!

För lite mer än en vecka sedan blev jag intervjuad av Lokaltidningen Mellanskåne, som en del i deras nya tema-intervjuer med kulturprofiler i Mellanskåne. Jag var först ut och pratade bland annat om Där drömmar blir till, Mardrömmar, mina studier, min kärlek till fantasy och mina planer för framtiden (vad gäller nya bokidéer!)*. Klicka på bilden för att komma till e-versionen av tidningen och bläddra fram till artikeln!


*Några klargöranden bara: Enderra betyder inte "att drömma", utan istället "drömmen". Och jag har inte (*skäms*) sett alla Sagan om Ringen-filmerna, utan bara den första. Och Berättelsen om Narnia är en stor favorit, men inte mina absoluta favoritböcker. Intressant hur det kan bli ibland.

UPPDATERING: Här är en bättre länk direkt till artikeln!

Kommentarer

  1. Vad roligt Emma! Förresten: hör av dig om du vill luncha i Lund nån dag. Jag sitter på UB och pluggar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, absolut! Har mycket just nu, men jag hör av mig, det skulle vara jättekul att ses. :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg