Månadens uppdatering: September

Oktober. Redan oktober! Tiden går så fort, och den senaste veckan har jag varit bästis med soffan. Vaknade upp för en vecka sedan med feber och en förkylning som gjorde att jag knappt ens kunde prata. Känner mig fortfarande inte helt kry, men det är därför jag inte har skrivit här på ett tag. Ligger lite back i det mesta just nu, så den här veckan får väl ägnas till att ta igen allt jag missade. 

En av alla saker jag missade var som sagt att det blev oktober helt plötsligt. Vart tog september vägen? Ja, det här var i alla fall vad jag hann med under den gångna månaden...

Mardrömmar: Det kommer snart att komma ett inlägg om det! Har fått lite ny spännande information...

Har läst/läser: Tystnadens älskare, stjärnornas vän - en debut av den före detta lundastudenten Jeremiah Karlsson. Intressant och annorlunda. Och nu läser jag Berättelsen om Pi av Yann Martel som bara är helt underbar. Älskar den.

Vill läsa: City of Glass! Den står direkt efter på listan så fort Martel lyckats övertyga mig om att tro på Gud.

Har sett/ser: Säsong fyra och fem av Buffy the Vampire Slayer, och just nu ser jag säsong sex. Det är verkligen en av de bästa tv-serierna som någonsin gjorts. Sedan var även september månaden när jag såg om fantastiska The Avengers minst tre gånger. 

Vill se: Alla serier som säsongsstartat för hösten! Merlin säsong fem! (Som jag helt hade missat faktiskt inte började förrän en vecka senare än jag hela tiden trott - så nu finns de två första avsnitten ute! Måste se, måste se!) Även Once Upon A Time säsong två har dragit igång och har tre avsnitt ute. Och The Vampire Diaries! Så mycket att se...

Har lyssnat på/lyssnar på: Min höstlista med musik från Bon Iver, Mumford & Sons, Florence + The Machine, Ane Brun, Of Monsters And Men, med flera. Den instrumentala soundtracket till Buffy the Vampire Slayer, och Once More, With Feeling så klart!

Kommentarer

 1. Ja var tar tiden vägen? Hoppas kunna läsa Berättelsen om Pi någon gång även om jag inte hinner med bokklubben just nu... Jag tror jag träffade Jeremiah Karlsson på en diktkväll hos en kompis för något år sedan. Min önskedröm (förutom att bli klar med uppsatsen) är att Florence & the Machine skulle spela på min examensfest :)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt går så fort! Ja, det borde du göra, det är verkligen en fantastisk bok, åtminstone så långt jag har kommit.

   Haha, vad roligt! Har aldrig träffat honom, men det var kul att läsa en bok av någon som också pluggat i Lund...

   Åh, det låter som en underbar önskedröm! Får jag komma då? Så kanske du kan be dem komma tillbaka till min examensfest? Och lycka till med uppsatsen! Det kommer att gå superbra.

   Tack!

   Radera
  2. Jag hade tänkt du skulle få komma ändå :) Tack för pepp!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg