Evenemang under hösten!

Den här hösten är det verkligen fullt upp på alla punkter! Och något som är väldigt spännande och roligt är att jag kommer att medverka i flera olika evenemang som man kan komma och lyssna på. Så om du bor i Skåne eller befinner dig i krokarna, kolla upp de här datumen och se till att dyk upp om du vill träffa mig, få en bok signerad eller lyssna när jag pratar om mina böcker och mitt författarskap. Jag ser fram emot att träffa er alla!

Här är datumen du ska skriva in i almanackan:

Tisdagen den 13 november: Författardagen i Hässleholm - "Ett möte om barn- och ungdomsbokslitteratur"
Författardagen i Hässleholm är ett evenemang för de som arbetar med barn- och ungdomslitteratur på olika sätt, alltså främst bibliotekarier och lärare. Jag ska vara med och berätta om mina böcker, om hur man håller fast vid drömmen att bli författare och hur man kan lyckas oavsett ålder. Här hittar du programmet.

Torsdagen den 22 november: Fantasy och folksaga: ett samtal med tre författare
Poeten på Hörnet är ett litterärt allrum i Malmö som arrangerar en mängd olika spännande evenemang med främst lokala författare. Den här kvällen kommer jag att befinna mig där klockan 19.00 och diskutera fantasy tillsammans med Nene Ormes och Kristina Hård, med Karin Tidbeck som moderator! Här hittar du eventet på Facebook och här kan du läsa mer i Poetens kalendarium.

Söndagen den 2 december: Barnens Bokadvent på Poeten på Hörnet
Den 2 december är det skyltsöndag i Malmö och då kommer den grupp som jag är med i - BASUN, barn-och ungdomsboksförfattare i Skåne, där bland annat författare som Malin Stehn, Anette Eggert, Mårten Melin, Erik Magntorn, Torsten Bengtsson, m.fl. ingår - att arrangera ett mysigt evenemang med uppläsningar, boklotteri, adventsfika, sång och musik, och fantasyquiz! Jag står för fantasyquizet och kommer dessutom att bjuda på en första smyguppläsning av Mardrömmar... Så ni förstår att ni måste dyka upp! Mer info kommer snart.

Jag kommer även att bjuda in till de olika evenemangen på Där drömmar blir till:s Facebook-sida. Så om ni inte redan gillar den, gå in och gör det för att vara säkra på att hålla er uppdaterade!

Kommentarer

Populära inlägg