Tillbaka...

Puh. Första andningspausen på väldigt, väldigt länge.

Ni kanske undrar varför det har varit dåligt med uppdateringar på bloggen, trots att det hänt en del? Jag kan inte annat än att be om förlåtelse, men sanningen är att det nog har hänt lite väl mycket.

Var ska jag börja? Kanske med att mitt Internet bestämde sig för att gå och dö i början av november och inte återvände förrän tre veckor senare. Jag hann ha Internet i ungefär en vecka (kär återförening) innan min dator bestämde sig för att klappa ihop och dö. Efter sju år tillsammans har nu döden skiljt oss åt. Må den vila i frid.

Sedan har jag, förutom författar-evenemangen, även gått i skolan, som den student jag är. Och jag har pluggat flera olika kurser parallellt, vilket tar upp en hel del tid.

Som om detta inte var nog började jag även under den här hösten skriva för Lunds universitets studenttidning, Lundagård. Det är bland det roligaste jag har gjort, men har självklart också upptagit mycket av min tid.

Men för att uppdatera er lite snabbt om hur läget är just nu, så kan jag meddela...

... att Mardrömmar just nu håller på att sättas, vilket innebär att min redaktör lägger in boken i en mall och bestämmer typsnitt och liknande. Spännande, spännande!

... att jag har sett klart alla säsonger av Buffy the Vampire Slayer. Det måste vara den bästa tv-serie som någonsin gjorts. Det gjorde helt ont i mig när den var slut. Måste börja se om!

... att jag håller på och läser City of Glass och den är så bra. Men det går lite långsamt då jag bara hinner läsa på tåget.

... att jag ännu inte ens haft tid att skriva någon önskelista. Men jag önskar mig samma som vanligt: böcker och tv-serier. Framför allt The Diviners av Libba Bray och alla säsonger av nya Doctor Who.

Sedan har det självklart hänt en mängd andra saker, men de minns jag inte just nu. Och förresten, tänk att det faktiskt snöar i december det här året!

Kommentarer

Populära inlägg