Tredje och fjärde advent, och en riktigt God Jul!

Ja, nu är det äntligen jul igen! Ber om ursäkt för dåliga uppdateringar igen, men mycket plugg i samband med att min familj alltid är julaftonsvärdar och fixar all julmat har upptagit all min tid. Men nu när lovet är här ville jag bara passa på att önska alla mina fantastiska läsare en riktigt god jul. Ni är så underbara, och jag vill tacka er så mycket för all uppmuntran jag får från er. Ni gör skrivandet ännu roligare än vad det redan är, och tro mig, det är en bedrift!
 
Jag var alldeles för lat för att lägga upp fortsättningarna på novellen, så om ni vill ha något extra att läsa under lovet hittar ni hela julnovellen här.

Men nu ska jag vara ledig, åtminstone fram till nyår. Så från att ha varit rysligt dålig på att uppdatera, kommer det nu att bli helt tomt i en vecka eller två. Men 2013, då... Ska det bli ändring. För då ska det börja peppas för Mardrömmar!
 
Ha en god jul och ett gott nytt år! Det är ni värda!

Kommentarer

Populära inlägg