Mardrömmar: Omslag och släppdatum!

Vilket sätt att börja det nya året!

För nu är det här. Ett av de stora ögonblicken som vi har väntat på (eller ja, i alla fall jag). Omslaget till Mardrömmar har äntligen släppts från förlaget! Än en gång är det den fantastiskt duktiga Lisa Zachrisson som står bakom, och jag tycker att det är helt perfekt. Precis som med den första boken, kan jag lova att detta omslag beskriver bokens handling otäckt bra!Vad tycker ni? Är det som ni föreställde er? Vem tror ni att det föreställer? Jag vill höra vad ni tycker!

Och som om detta inte vore nog för att göra er galna av längtan, kan jag nu även meddela att det preliminära släppdatumet är måndagen den 6 maj 2013!

Kommentarer

 1. Wow! Jag kommer inte på något bra svensk ord men det känns så 'haunting' :D Jag vet inte vad jag hade tänkt mig, kanske bara ett enkelt foto, som på Där drömmar blir till. Mardrömmar har lite fler element, det är jättefint :) Ser fram emot den 6:e maj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ordet beskriver det faktiskt perfekt, håller med! Vad roligt att du gillade det. :D

   Radera
 2. Alltså omslaget är så sjukt fantastiskt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! Jag gillar det också jättemycket. Ska framföra din kommentar till Lisa. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg