Mardrömspepp!

Okej. Nu är det nytt år som gäller. Kanske till och med en ny tidsålder (någon annan som hörde allt intressant som tydligen ska hända nu när världen inte gick under?).

I höstas var jag väldigt upptagen med både det ena och det andra. Även nu under våren kommer jag att ha fullt upp, men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt. För nu ska här nämligen börja peppas för Mardrömmar!

Jag har räknat ut att det är femton veckor tills Mardrömmar kommer ut. Detta innebär att det under dessa femton veckorna kommer att komma ut ett inlägg i veckan som på något sätt är knutet till boken eller dess föregångare, Där drömmar blir till. Var beredda på små teasers i form av citat från boken, en låt jag har lyssnat på under skrivandet eller ett utomstående citat som inspirerat och kanske till och med har letat sig in i berättelsen! Jag kommer även att bjuda på lite "extramaterial" från både Där drömmar blir till och Mardrömmar, samt lite annat smått och gott som på olika sätt är relaterade till berättelsen...

Och det börjar redan på onsdag! 

Kommentarer

Populära inlägg