Eslövs kulturstipendium 2012

Jag har ju alldeles glömt bort att berätta för er på bloggen att jag ska ta emot Eslövs kommuns kulturstipendium på torsdag! Om ni har följt mig på Där drömmar blir tills Facebook-sida har ni redan hört allt om det här, men jag berättar ändå.
 
Liksom många andra kommuner har min hemkommun, Eslöv, årliga stipendier och priser som de delar ut till invånare i sin kommun, för olika insatser. Stipendierna kan man söka till och priserna nomineras man till. Jag sökte och lyckades bli 2012 års kulturstipendiat!
 

Att skriva någonting som andra vill läsa är en svår konst. Emma Andersson har lyckats med det många unga drömmer om, bara 22 år gammal kommer hon snart ut med sin andra roman. Vi tror att Emma kan bli en inspirationskälla för alla unga som har författardrömmar.

Jag kommer att motta priset på torsdag, på en prisgala som hålls på Medborgarhuset i Eslöv med Marianne Mörck som konferencier. Skånskan skrev även en artikel om mig och böckerna (som finns i förkortad webbversion här).

Sedan skulle jag bara vilja avsluta med att uppmana alla er därute med drömmar att hålla koll på era egna kommuner. De flesta kommuner har olika sorters stipendier att dela ut, och det är oftast fritt fram att söka för alla. Prova! Det är aldrig fel att försöka, och skulle man få det är det inte bara jätteroligt utan även en bra chans och möjlighet till att faktiskt göra verklighet av det där man gått omkring och funderat över. Ett hett tips!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg