Sjuk

Ni kanske har undrat vart peppen inför Mardrömmar tog vägen? Varför jag inte uppdaterat bloggen på ett tag och delat med mig av mer teasers och smaskigheter som får er att längta än mer till den 6 maj?

Ja, jag har inte glömt er. Inte bloggen heller, eller boken. Det enkla svaret är att jag tyvärr har varit sjuk. Anar att jag fick influensan eller något, för plötsligt gick det inte att varken gå i skolan eller göra någonting annat. Och än värre - detta skedde exakt under de veckor jag skulle läsa sista korrekturet på Mardrömmar, innan boken skulle skickas till tryck.

Jag halvlåg tappert i sängen och läste, men det tog betydligt längre tid än det annars skulle ha gjort. Jag är nämligen av åsikten att det är viktigare att jag hinner gå igenom mitt verk så noga jag kan för att ge er bästa möjliga berättelse, snarare än att släppa iväg den utan vidare.

Den här veckan blev jag äntligen frisk, och boken är tillbaka hos min redaktör, som från och med nu sköter resten. Dock kom inte Mardrömmar iväg till tryck i tid, och blir därför uppskjuten en vecka eller två. Än så länge har jag inget säkert datum, men ni kommer att vara de första som vet när jag får reda på det.

Tills dess ska det fortsätta peppas, och jag ville bara meddela att alla teasers och extramaterial återvänder veckan efter påsk!

Dessutom kan ni redan nu gå in på Där drömmar blir till:s Facebooksida och rösta på vilken er favoritkaraktär är i boken. Gör det!

Kommentarer

Populära inlägg