Mardrömspepp v. 14: Citat i Mardrömmar, Del II

Det är fredag, solen skiner och peppen har återvänt! 

Idag tänkte jag fortsätta med att ge er hintar om boken genom att än en gång avslöja en av mina viktigaste citatkällor. Som ni säkert minns från Där drömmar blir till så var jag väldigt inspirerad av musik och olika låttexter. Därför tänker jag idag avslöja var jag har hämtat just flest av de citat som kommer ifrån låttexter.

Och den vinnande artisten är... *trumvirvel* ... två artister! På delad förstaplats kommer Within Temptation och Evanescence - två av mina favoritband som inspirerar mig oerhört mycket i mitt skrivande. Från dem båda har jag hämtat vars fyra citat från olika låtar. Ni kanske undrar vilka? Här kommer två av dem. Lyssna och längta! Vilka textrader tror ni att jag har använt mig av?Kommentarer

Populära inlägg