Mardrömspepp v. 17: Läs ett smakprov från Mardrömmar!

Nu är det här, smakprovet vi alla har väntat på! Ta chansen och läs Kapitel 4 och Kapitel 5 från Mardrömmar. Två kapitel som verkligen fångar stämningen i boken och sätter scenen för hela berättelsen. BONUS: Dessutom får ni chansen att för första gången se den lika fina baksidan till boken!

Smakprovet hittar ni här. Vad tycks?

Kommentarer

 1. Vad fint, Emma! Jag kikade bara på citaten och baksidan. Vill inte veta för mycket innan jag börjar läsa hela boken. Bra baksidestext förresten! Med tanke på vad jag bloggat om de senaste dagarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag såg det. ;) Men det är så jobbigt, baksidan ska ju bara vara en liten teaser, inte ett referat över hela handlingen. Vad bra att vi lyckats med det! :)

   Radera
 2. Jag tänker inte läsa detta utan hålla mig till den tjugonde så att jag får avnjuta alltihop i sin helhet sedan! Men jag gick in på länken och skummade lite (eftersom jag inte kunde låta bli) och det gjorde mig oerhört sugen på att läsa Mardrömmar! :D Och baksidan var också jättesnygg! Lite mörkare färg än Där drömmar blir till, eller har jag fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, så brukar jag också göra. ;) Jag hoppas att boken ska leva upp till dina förväntningar och att du kommer att gilla den i sin helhet. :D Och tack, ja, den är lite mörkare än Där drömmar blir till, du har helt rätt! ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg