MISSA INTE: Malmö Bokdagar

Imorgon är det dags för Malmö Bokdagar på Kronprinsen! Tillsammans med mina två författarvänner Malin Stehn och Anette Eggert ska jag prata om kärlek, vänskap och drömmar, samt läsa upp något spännande från nya boken!

Så här beskriver evenemanget sig självt på sin Facebook-sida:
Välkommen till ett möte mellan förlag, författare och läsare!
Malmö Bokdagar 26–27 april i Kronprinsen Köpcenter (loggan)
Under april händer mycket kring boken. Världsbokdagen firas den 23 april och Författarcentrum Syd arrangerar Litteraturrundan i slutet av månaden. I Malmö firar vi boken i Kronprinsen Köpcenter med Malmö Bokdagar.
Under två dagar visar ett tjugotal Skånska förlag upp sina böcker och bjuder på specialpriser. Du kan också träffa författare som berättar om och signerar sina böcker.
Jag, Malin och Anette kommer att prata i Författarrummet kl. 14.00-14.30! Efteråt blir det signering av våra böcker, vilket innebär Där drömmar blir till för min del eftersom Mardrömmar ännu är på tryck, samt Malins nya ungdomsroman Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner och Anettes hyllade Kan vi inte bara låtsas som om ingenting har hänt. Vi kommer även att finnas där för att representera vårt författar- och illustratörsnätverk, BASUN.

Läs mer i programmet som finns här

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg