Ungdomar.se - fråga författaren

Hur är det att bli kontaktad av ett förlag när man går i gymnasiet? Och känns det annorlunda att skriva sin första bok jämfört med uppföljaren? Nu kan du ställa frågor direkt till 23-åriga författaren Emma Andersson!

Om det är någonting ni har undrat om mig, mina böcker, författarskapet eller annat - nu har ni chansen! Nu kan ni ställa alla era frågor till mig på Ungdomar.se och en av alla de som ställer en fråga har även en chans att vinna ett alldeles eget exemplar av Mardrömmar. Så passa på! Jag vet att ni är många duktiga skribenter med stora drömmar därute, och jag delar med glädje med mig av allt som kan vara till nytta. Hitta kampanjen här.

Dessutom: glöm inte att jag även gästar Bokstorm till och med onsdagen den 29 maj!

Kommentarer

Populära inlägg