Första recensionen av Mardrömmar!

Igår fick jag läsa den första recensionen av Mardrömmar! Wow, det finns verkligen få saker som är läskigare eller roligare än att få läsa de första reaktionerna av vad någon annan än jag själv, mina närmaste och förlaget, tycker.

Det är Helene Ehriander som har recenserat för BTJ (Bibliotekstjänst), och den här recensionen är väldigt viktig för hur många bibliotek som köper in boken, så att den var positiv blev jag väldigt glad över!

Tyvärr går det inte att se hela recensionen på deras hemsida utan att vara medlem, men jag får lov att citera lite grann från den. Så här fint stod det bland annat:
Den vana fantasyläsaren kommer snabbt in i berättelsen som löper på flera plan och som inledningsvis lite obestämt glider mellan världarna tills man fått grepp om hur de skickligt tecknade gestalterna och miljöerna hänger samman. Kärlek, vänskap, mod, längtan och äventyr driver berättelsen framåt alltmedan Olivia och hennes vänner kämpar mot det onda i Enderra, drömmarnas land. [...] Mardrömmar är en vackert formgiven, väl gestaltad och spännande historia präglad av smittande berättarglädje.
(Citatet är hämtat från recension av Helene Ehriander, BTJ, häftepos 13115840) 

Kommentarer

Populära inlägg