"... vacker och stundvis väldigt spännande..."

Mardrömmar är en saga och innehåller de flesta delar det innebär, men samtidigt överraskar den. De flesta karaktärerna är inte det som de verkar vara vid första anblicken och huvudpersonen lär sig snabbt att det inte går att lite fullt ut på någon. Min personliga favorit är de monster som lever i Dödsskuggans Dal. Alla monster i Enderra har en gång varit människor men har förändras av den ondska som på ett eller annat sätt tagit sig in i dem, precis som att alla onda karaktärer har anledning till att vara det.
Om det inte hade varit för Ally Regins hade jag nog inte startat den här bloggen, eller lärt mig lika mycket om sociala medier. Hon har hjälpt mig så mycket med marknadsföring, och få av mina vänner har lyckats vara lika entusiastiska om böckerna som hon. Inte så förvånansvärt har jag därför sett fram emot att höra vad hon tycker om Mardrömmar, och nu har hon recenserat! Tack min fina vän, att läsa det här betyder allt. Och kul att du gillade monstren! De är också favoriter, jag har alltid funderat mycket över var de kommer ifrån egentligen...
Mardrömmar är vacker och stundvis väldigt spännande. Den har levande karaktärer som det är enkelt att skapa sig en bild av under läsningen och som stannar kvar långt efter läsningen. Jag rekommenderar starkt boken och själv väntar jag med spänning på ännu en del i sagan.
Hela recensionen hittar ni här, på Allys blogg Mitt eget rum.

Kommentarer

 1. Hej Emma! Jag har precis läst ut Mardrömmar och jag håller helt med Ally Regins (jag läste hennes recension, en väldigt bra beskrivning på denna fantastiska bok!).
  Men jag måste fråga, Var detta sista boken?
  /Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Louise! Vad roligt att du tyckte om boken och vad glad jag blir över att du hör av dig till mig här.

   Ja, jag har tänkt mig att Mardrömmar är den sista boken. Självklart ska man aldrig säga aldrig, men när jag skrev den så var det med tanken att den skulle avsluta Olivias och Johnnys berättelse. Det sägs ju att det ska ta slut när det är som bäst. ;)

   Tack för din fina kommentar!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg