Det onda i de goda och det goda i de onda

En ny recension av Mardrömmar har dykt upp! Det är min goda vän Anna som har recenserat boken på sin blogg, livet med andra ord. Hon skriver väldigt fint om boken, på ett sätt som gör den mycket mer lockande än jag nog skulle kunna om jag beskrev den. Tack Anna!

Dessutom tog Anna upp någonting som jag själv funderat över väldigt mycket angående fantasygenren, nämligen det faktum att mycket fantasy utspelar sig på någon sorts medeltid (riddartid). Varför? För min egen del handlar det om att jag ville skriva en saga, och för mig är sagornas tid (kanske påverkat av Bröderna Lejonhjärta) just den tid då det fanns lägereldar, vackra orörda miljöer, slott, prinsar och prinsessor och dueller på liv och död. Tiden när magin var verklig för att man inte visste bättre och faktiskt trodde på den.

Vad tror ni?

Ni hittar recensionen här.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg