En kärleksförklaring

Har jag någonsin nämnt hur mycket jag älskar BBC och i princip alla serier de producerar? Brittiskt drama är utan tvekan bland det bästa man kan se på TV. Och som om det inte kunde bli bättre släpptes i förra veckan nedanstående trailer för alla tv-serier som är på gång. 

Jag som har varit lite sorgsen den senaste tiden eftersom jag inte har någon ny säsong av Merlin att se fram emot - något som har dominerat mina höstar sedan fem år tillbaka - kände genast tårarna torkade. Jag säger bara: Sherlock säsong 3*! The Musketeers! Ripper Street säsong 2! Quirke (där Colin Morgan ska vara med)! Hur kan det inte blir bra? 

Dessutom - grädden på moset: I bakgrunden av trailern spelar de en av mina favoritlåtar just nu, Brennisteinn med Sigur Rós. Jag är såld.
* "Just the two of us against the world" - Åh, Sherlock och Watson ni är det finaste paret som finns!

Kommentarer

Populära inlägg