Höst

Det är höst! Jag känner det i vindarna och i luften, och det är så härligt. Hösten är nog min favoritårstid, för det är varmare än på våren, man har liksom precis saknat sina varma tröjor och så börjar allting på nytt igen. Det är tiden för fikor med chai-te på mysiga kaféer med de bästa människorna, tiden när man kan krypa ihop i sängen och läsa med regn smattrande utanför, och alla tv-serier har premiär! Vad finns det inte att älska?

Ja, nu är jag tillbaka igen, efter att faktiskt så fräckt ha tagit ledigt från allting - inklusive bloggen och Twitter - under större delen av sommaren. Istället har jag varit hos mina föräldrar och vilat upp mig efter kombinationen skola, tidningsskrivande och släpp av ny bok. Det var en rolig, men intensiv period och det krävdes sin vila. Men nu är Mardrömmar här! Om du av någon märklig anledning har lyckats missa det så kan jag meddela att den bör finnas i din lokala bokhandel sedan den 20 maj 2013! Gör den inte det, fråga gärna efter den, eller beställ den från någon Internetbokhandel (Adlibris, Bokus, CDON). Det här är verkligen någonting du inte vill missa! 

Läs gärna ett smakprov här, och kolla även in Ungdomar.se, där jag svarade på mycket roliga frågor om skrivande och mina böcker i samband med boksläppet.

Sommaren var underbar, även om det sket sig med Bokyatzyn (jag började läsa en viss bokserie som börjar med A Game of Thrones och kunde inte riktigt sluta). Det bästa av allt var nog att jag fick en del skrivit under sommaren, på ett helt nytt projekt som jag nog snart kommer att dela med mig lite av här på bloggen. Det är bara att hålla utkik!

Sedan kan jag väl avsluta med att jag just nu håller på och planerar för mitt besök på Bokmässan. Det kommer inte att bli några signeringar eller någonting sådant för min del, men jag planerar att vara där på torsdagen och fredagen och om någon av er skulle råka vara där då och skulle vilja ha en signering eller säga hej skulle jag bli jätteglad om ni hör av er! Det gör jag så gärna.

Kommentarer

Populära inlägg