Några tips: Om läsande och skrivande!

Har egentligen fullt upp med en inlämning till fredag, men jag skulle bara lite hastigt vilja tipsa om tre roliga saker som bara måste läsas. Om ni följer mig på Twitter eller Facebook har jag nog redan länkat till dem där, men annars kommer tipsen här:

Först ut, Neil Gaimans fantastiska artikel i The Guardian, Why our future depends on libraries, reading and daydreaming. Den handlar precis om vad titeln säger, och varför det är viktigt för ALLA människor. Jag kan inte annat än hålla med. Vad hade jag varit utan skrivande, fantasi och dagdrömmar? Utan bibliotek och mitt skrivande? Inte mycket. Så läs, läs!

Andra tipset, Mårten Sandéns sista gästinlägg på Bokhora, Meningen med livet (eller ja, egentligen alla Mårtens gästinlägg på Bokhora, ni hittar dem här). Där skriver Mårten om varför skrivandet är viktigt, och jag kände igen mig så oerhört mycket. Läs!

Slutligen, sista och lite mer oseriösa tipset, så måste ni bara kolla in 18 Weird Things That Authors Do! Jag älskar BuzzFeeds listor, och i den här var igenkänningsfaktorn faktiskt lite läskigt hög. Men mest roligt!

Kommentarer

Populära inlägg