God jul!

Det är jul om bara fyra dagar, visste ni det? Jag har nästan missat det, för jag har haft så fullt upp den senaste tiden. Men nu är jag ledig, och det innebär även - inte för att det har varit någon överdriven aktivitet här, men ändå - att bloggen kommer att ha jullov till i mitten på januari. Då lägger jag fram min c-uppsats i etik, och efter det är det skrivande på heltid som gäller för ett tag!

Om du lyckats missa mitt senaste projekt som jag ska försöka förverkliga till våren, läs gärna mer här. Om du är illustratör eller tecknare, läs definitivt mer! Jag letar efter dig!

Glöm nu inte att köpa Mardrömmar i julklapp till er själva och alla era vänner. De kommer inte att ångra det!

Sedan önskar jag er alla en god jul och ett gott nytt år! Vi hörs 2014!

Kommentarer

 1. När jag läste fyra dagar, tänkte jag: "Nej det är ju mer än fyra dagr till jul, det är inte förrän nästa vecka". Tidsperspektiv...

  God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går så fort! Och haha, ja, när man tänker så känns det betydligt längre bort.

   God jul!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg