Musikhjälpen 2013: Stafettjulsaga

Någon därute som letar efter den ultimata julklappen? Eller som kanske skulle vilja unna sig själva det absolut coolaste som möjligen finns?

Nu har Musikhjälpen dragit igång igen, det här året direktsänt från Göteborg med Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer. Förra året bidrog jag med böcker till en enorm boksamling som BUS (Sveriges Författarförbunds barn- och ungdomssektion, alltså de flesta barn- och ungdomsboksförfattare i Sverige) auktionerade ut så att pengarna kunde gå till Musikhjälpen. I år är vi snäppet bättre.

I år auktionerar BUS ut en unik handskriven julsaga som kommer att stafettskrivas av 46 författare och illustratörer. Vinnaren av denna julsaga kommer att bli inskriven i berättelsen, och sedan kommer vi alla att skriva varsitt litet avsnitt. Som ni kanske gissat kommer ett av dessa avsnitt att skrivas av mig!

Så det är bara att börja buda! I år verkar Musikhjälpen under parollen "Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet". Alla pengar går oavkortat till Radiohjälpens insamlingskonto. Kom igen nu!

Här kan du läsa mer om julsagan och BUS medverkan, och här kan du buda!

Bild: Sveriges Författarförbund

Kommentarer

Populära inlägg