Sagofilmer att se fram emot!

Mitt liv består ständigt av längtan. Efter fortsättningen på en fantastisk bok jag läst, någon ny kommande tv-serie, eller en film på bio. Just nu ser jag bland annat fram emot dessa två filmer som har premiär under 2014.

Först ut är La Belle et la Bête, en fransk filmatisering av Skönheten och Odjuret. Den verkar så fin! Jag är inte precis något franskaproffs, men jag ska ändå gå och se den när jag besöker mina föräldrar, jag kan ju redan storyn! Förhoppningsvis kommer den även på bio i Sverige. Fransk premiär är i alla fall 12 februari.
Den andra filmen är Disneys Maleficent, som är en nytolkning av Törnrosa, berättad från den onda fen Maleficents synvinkel. Trailern har inte riktigt fått mig på fall än, men jag har höga förväntningar. Det här kan bli riktigt bra!


Kommentarer

Populära inlägg