Back in business

Intensivt. Det är nog det perfekta ordet för att sammanfatta kombinationen av jul, nyår, resande och inlämningen av en c-uppsats. Men nu är allt klart, jag är tillbaka och min vår ligger fri och redo för skrivande!

Den här våren tänker jag börja skriva på allvar på min nya berättelse Aphelium. Jag hoppas på att snart kunna berätta mer om berättelsen, men än så länge vill jag hålla den för mig själv. Jag skrev lite på den i somras, när jag bodde hos mina föräldrar, och min mamma är hittills den enda som fått läsa de första femtio sidorna. Hon tycker att det är sjukt spännande (vilket kanske var förväntat - hon är min mamma - men ändå!).

Jag ska även försöka ta det lugnt under våren. Läsa och se tv-serier. Just nu är jag mest sugen på att äntligen få tid till att läsa The Diviners av min favoritförfattare, Libba Bray. Har sparat den så länge för att kunna ge den just den tid och koncentration den förtjänar. Och så ser jag fram emot säsong 3 av Sherlock på SVT! Har redan sett alla avsnitten - vem kunde vänta? - men det är roligare när omgivningen också kommer ifatt så att man kan diskutera!

Kommentarer

Populära inlägg