Fint om Där drömmar blir till och Mardrömmar!

Gabriella, som har bloggen Ponkissons, har redan skrivit fina recensioner om både Där drömmar blir till och Mardrömmar, men nu har hon nämnt båda böckerna flera gånger i olika fina inlägg, vilket jag bara måste få nämna eftersom det gjorde mig så glad!

I inlägget Summering av 2013 listar hon Där drömmar blir till i kategorierna "Bok som jag rekommenderade till folk mest", "Den mest vackert skrivna boken" och "Den bok som haft mest betydelse för mig i år". Även Mardrömmar fanns med i kategorin "Den mest vackert skrivna boken", samt i kategorierna "Favoritomslag av en bok som jag läste i år" och "Favoritförhållande", där Olivias och Anas vänskap lyftes fram som en favorit. Det var så kul att läsa! Särskilt fint var det här:
Där drömmar blir till och Mardrömmar. Det är något speciellt med hur Emma Andersson skriver. Det är svårt att tro att hon inte är så mycket äldre än mig och ändå har så fantastiskt vackert språk.
I inlägget Utmaning - 35 frågor om böckerna från 2013, listade hon båda böckerna bland de tio bästa hon läst under året. Där drömmar blir till hade även inspirerat till eget skrivande, och Mardrömmar fick återigen beröm för sitt omslag, samt blev utsedd till den bok hon hade haft störst förväntningar på - och som sedan varit bättre än sin föregångare! Vad glad jag blir över att ha lyckats.

Slutligen måste bara inlägget 5 frågor om böckerna i din bokhylla nämnas, då Gabriella där listar Där drömmar blir till som den bästa bok hon har hemma.

Tack Gabriella för dessa hyllningar! Jag följer med spänning ditt eget skrivande och ditt nystartade förlag, och ser fram emot utgivningen av Mellody Looh - Födelsemärket! Blev ni förresten också nyfikna på Gabriellas kommande bok och hennes förlag, läs mer här.

Kommentarer

Populära inlägg