Jag är tillbaka!

Upptäckte att det är över två månader sedan jag uppdaterade senast! Jag visste att jag varit seg på att blogga, men jag trodde ändå inte att det hade gått så lång tid sedan senast. Hoppsan. Men om man nu ska återuppstå som författare, är inte Världsbokdagen den absolut bästa dagen?

Så, den obligatoriska förklaringen: Jag har börjat skriva på en ny bok. Och den tar verkligen all min tid, på ett härligt så där underbart uppslukande sätt. Jag har knappt ens varit intresserad av att läsa andra bloggar, eller kolla Facebook eller Twitter, vilket säger en hel del.

Men på två månader hinner det hända lite, och det här är vad som har hänt sedan sist:

Jag är inte längre på jakt efter en illustratör. När jag gick ut med min efterlysning för några månader sedan, hade jag aldrig förväntat mig att intresset för att eventuellt illustrera till min nya bok skulle vara så stort. Jag kom i kontakt med väldigt många fantastiska och talangfulla människor, och jag är så tacksam över att så många skickade in sina alster till mig. Medan processen pågick började jag dock skriva mer på berättelsen och lära känna den mer, vilket fick mig att börja fundera över om jag verkligen ville ha den illustrerad trots allt. Jag har därför valt att vänta med att avgöra om illustrationer ska vara med eller inte, tills jag har kommit ytterligare en bit på vägen, och då förhoppningsvis i samråd med ett förlag. Men tack än en gång till alla er som skickade in! 

Jag har börjat kolla på nya tv-serier. Jag har börjat se Homeland, The Musketeers och Revenge, och är helt fast. Dessutom har jag sett en del Doctor Who och sett om senaste säsongen av Sherlock några gånger. Är lite småkär i Nolan Ross från Revenge. Men sedan en vecka tillbaka är det mest Game of Thrones som gäller.

Jag har kommit ikapp med min bokhylla. I min bokhylla står en mängd böcker som jag ännu inte hunnit läsa, men det här året har de böcker som blivit film och som hyllats mest på bokbloggar haft förtur. Vilket innebär att jag ÄNTLIGEN har läst DivergentThe Fault in our Stars och Jellicoe Road. Alla tre var helt fantastiska och jag älskade dem! Nu försöker jag tvinga mamma att läsa dem, vilket nog kommer att ta ett tag, eftersom INGEN i min familj litar på min boksmak. 

Jag skriver på en ny bok. Som ni redan läst skriver jag på en ny bok, med arbetsnamnet Aphelium. Det kommer att komma ett nytt inlägg om det här väldigt snart, för trots att jag egentligen inte tycker om att berätta om mina projekt innan jag har helt koll på dem, finns det ändå lite att säga om det här. 

Avslutningsvis har jag insett att det var väldigt skönt att ha en Internetpaus, vilket innebär att jag nog inte kommer att uppdatera här så ofta (jag ska försöka uppdatera lite oftare än var tredje månad). Men eftersom jag är alldeles i början av någonting nytt och spännande, kommer jag nog inte att kunna låta bli att dela med mig lite då och då. Håll utkik!

UPPDATERING: Och när jag ändå var igång kändes det som om bloggen behövde en makeover. Ny bok på gång, nytt bloggutseende. Men det kanske kommer att ändras lite de närmaste dagarna, vi får se om jag får till något jag blir nöjd med.

Kommentarer

  1. Jag ser också på The Musketeers och jag verkligen älskar den! Har ett avsnitt kvar att kolla på och det är så spännande! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det verkligen! Är så glad över att BBC håller på med säsong två nu.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg