Bokmässan 2014

Åh, vad jag avundas alla er som ska till Bokmässan i år! Jag kan knappt gå in på Facebook eller Twitter utan att mötas av alla vänner som håller på och förbereder sig för att åka, eller som redan är på plats. Härligt, och jag önskar att jag också kunde vara där med er!

Som ni kanske gissat blir det ingen Bokmässa för mig i år. Trist, men det gick helt enkelt inte att få ihop. Jag gråter bittra tårar.

Självklart hoppas jag dock att ni som kommer dit får en fin bokhelg! Gå och träffa alla era favoritförfattare och bara känn atmosfären av att få vara på en plats för böcker och bokälskare. Det är underbart, och jag brukar känna mig upprymd i flera dagar efteråt.

För att stilla min längtan bjuder jag på två bilder från förra årets Bokmässa. Glöm inte att de här två skönheterna finns att köpa även i år, i Opals monter (B09:22)!

Ha en härlig helg!

Kommentarer

 1. Kanske är du där nästa år med din nya bok. Kanske har jag råd att gå nästa år. Kanske går vi på seminarier tillsammans nästa år. Kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske det! Det skulle vara jätteroligt. Saknar dig Anna!

   Radera
 2. Saknar dig med! Tänk om jag också var författare, då kunde vi sitta på café i Paris och skriva ... Vilken dröm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit underbart! Men du vet att du alltid är välkommen ändå. :) Och snart kommer jag hem till Sverige igen!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg