2015

Gott nytt på er! Då var jag tillbaka från julledigheten, men jag kommer troligtvis fortsätta att vara ganska frånvarande, med tanke på att jag är mitt uppe i redigeringen av det första utkastet av boken. Just nu är det verkligen det bästa som finns, jag älskar min historia och mina karaktärer och jag längtar efter att ni ska få lära känna dem. Jag hoppas verkligen att 2015 blir ett spännande år i bokens tecken.

Förutom det är det dock mycket jag ser fram emot under detta nya år (inte minst det faktum att jag fyller tjugofem!). Bland annat ser jag fram emot detta: 

 • Hannibal Säsong 3. Står högst upp på listan just nu. Andra säsongen var bara... perfektion. Briljant, helt enkelt. Se, se! Och sedan har jag sjukt höga förväntningar på nya säsongen av True Detective. På tal om briljans.
 • Lair of Dreams, andra boken i Libba Brays serie The Diviners. Det är nog den bok jag ser fram emot allra mest! Sedan har jag väntat en del på The Darkest Part of the Forest av Holly Black. Den verkar ha precis en sådan obehaglig sagostämning som jag älskar!
Det kommer att bli ett bra år, jag känner det! Vad ser ni fram emot?

Kommentarer

 1. Den nya Askungen-filmen är något jag ser fram emot! Det är så många bra skådespelare i den! Jag ser också fram emot min språkresa till Frankrike om fem veckor, att bli klar med mitt projektarbete och såklart studenten med bal och utspring! c:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den vill jag också se! Gillar att de filmatiserar Disney-sagorna, vissa av dem har varit riktigt bra. Vad spännande med språkresa i Frankrike, det var jag också på mitt sista år i gymnasiet! Lycka till med projektarbetet och njut av studenten! Det är fortfarande bland det roligaste jag gjort, var så sjukt glad hela den veckan.

   Radera
 2. Jag har en del böcker jag ser fram emot (som vanligt) men jag hoppas att årets höjdpunkt kommer bli den nya Star Wars som går på bio i december! :D Hur går du till väga när du redigerar? Jag är precis i början av processen och jag känner mig lite vilsen... Finns det några bra tips du lärt dig som du önskar att någon berättat för dig i början av din skrivarkarriär? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just det, den kommer också! Det kommer verkligen bli ett riktigt bio-år i år. :D Vet du, det skulle jag kunna skriva ett inlägg om! Ska försöka få upp ett inlägg med alla mina tips kring redigering under veckan. Hur låter det? :)

   Radera
 3. Jag ser fram emot mitt nästa boksläpp, hihi. Men även alla de filmer som nämnts ovan. Tror det kommer bli ett fantastiskt film-år!! Hoppas även på att kunna komma in på Medieproduktionsprogrammet på högskolan till hösten så jag kan bli något ;) Tror det blir ett bra år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det förstår jag! Spännande! Jag har inte hunnit lära Mellody än, men hon står högst upp på min lista så fort jag redigerat färdigt och har tid att läsa vanliga böcker igen. :) Ja, det känns som att massor av filmer som jag vill se kommer att komma ut i år. Ska försöka gå mycket på bio, älskar det! Lycka till med intagningen, det låter roligt och spännande. Jag håller tummarna för dig! (Och obs, men du är ju redan författare, glöm inte det!) ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg