Andra utkastet!

Precis lagom tills dess att terminen började igen blev jag klar med det andra utkastet av boken. Det känns verkligen riktigt bra just nu, och i förra veckan skickades boken till testläsning. Jag har ett par goda vänner som är knivskarpa och duktiga (och framför allt väldigt snälla som ställer upp) och de har lovat att läsa, kommentera och tycka till.

När jag har fått tillbaka manuset från mina testläsare ska jag gå igenom boken en gång till med deras kommentarer till hjälp och sedan kommer jag troligtvis att skicka in boken (om inget oväntat händer). Det är så spännande och även ofattbart läskigt. Håll tummarna för mig!

Kommentarer

  1. snälla - och ibland lite långsamma - läsare :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nej då. Bättre att läsa långsamt och noga än att hasta förbi och glömma hälften av bara farten. ;) Du är min hjälte just nu!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg