Julkalender, masteruppsats och lite annat kul

Hej på er!

Det känns som att det var en evighet sedan jag skrev här på bloggen. Jag träffade en av mina närmaste vänner i fredags och vi diskuterade just hur fort den här hösten har försvunnit iväg. Jag vet knappt vad jag har gjort egentligen, bara att jag knappt hunnit med något annat än skolarbete och jobb. Det känns som att tiden bara runnit iväg medan jag försökt hinna med allting.

Det har hänt en del sedan dess. Boken är på genomläsning och har dessutom hamnat lite i skymundan för ett annat stort skrivprojekt: min masteruppsats. Jag skriver i etik om överloppsgärningar, vilket är gärningar som går utöver den moraliska plikten. Det är väldigt spännande så nu gäller det bara att hinna klart i tid!

Förutom det har jag lyckats klämma in lite tv-serier och böcker. Bland annat har jag läst ut Laini Taylors Daughter of Smoke and Bone-trilogi (har så många nya favoritcitat från de böckerna!), sett The Hunger Games: Mockingjay, Part 2 på bio (ville börja gråta när eftertexterna rullade, både för att det var slut och för att det var så starkt att avsluta med den musiken och sången) och så har jag varit lite smått besatt av Bron. Brukar inte följa serier på tv utan vänta tills hela säsongen kommit ut och sedan plöja. Men här har det varit omöjligt att vänta, det har varit så spännande! Om du inte sett, kolla in serien, den ligger kvar på SVT Play tills den 30 december - ett hett tips!

Så till sist, det kommer nog att vara fortsatt tyst på bloggen ett tag framöver. Det finns för mycket att göra, hinna med och leva för. Men jag kommer tillbaka när det lättar! Och när det finns mer roligt att berätta om boken. Det lovar jag.

Tills dess kan de av er som kan tyska (eller så finns ju alltid Google Translate...) kolla in Constanze Buddes julkalender! Constanze har jag tidigare berättat om i bloggen här, och är en tysk författarinna i min ålder som nu gjort en julkalender på sin blogg där olika tyska författare - och jag! - har fått fotografera en dörr och sedan även skriva en text kring det. Min text och bild dyker upp den 13 december och kommer att publiceras både på svenska och tyska. Kolla in det! Jag ska försöka komma ihåg att påminna er. 

Kommentarer

Populära inlägg