10 år som författare!

Idag är det den 12 oktober. Det är även dagen då jag firar tio år som författare! Tanken svindlar. Det känns så märkligt att jag redan fått lov att göra det här jobbet i tio hela år.  

Den 12 oktober 2009 var en måndag och jag hade precis kommit hem från min halkkörning inför körkortet när Bokförlaget Opal ringde och berättade att de ville ge ut min bok. (Här har jag skrivit ett blogginlägg om det telefonsamtalet.)

Sedan dess har jag gett ut två ungdomsromaner, en ljudboksserie, föreläst för ungdomar på skolor och bibliotek, skrivit krönikor, artiklar och noveller, fått Eslövs kommuns kulturstipendium, blivit medlem i Fantastisk Podd, blivit recenserad och intervjuad på bloggar, i tidningar och på radio, blivit medlem i BASUN, Författarcentrum och Författarförbundet, fått åka till Aten på stipendium, varit på Bokmässan åtskilliga gånger samt träffat så många fantastiska och fina människor. Vilken resa det har varit. Förhoppningsvis är det bara början!
Kommentarer

Populära inlägg