Bokmässan 2019Så var Bokmässan i Göteborg 2019 slut för i år. Jag var där torsdagen och fredagen och hann hitta på fullt med saker. Och så syntes jag ju över hela bokmässan på grund av den fina påminnelsen om mitt montersamtal som cirkulerade ovanför Storytels monter. Coolt va!

Jag och David Holm Gatica i den lilla glasburen.

Jag och David i den lilla glasburen.
Foto lånat från Davids Instagram.

Under min första dag blev jag intervjuad av bästa David Holm Gatica i den lilla radioburen i Storytels monter. Vi pratade framför allt Demonmorden, skrivprocess, skräck, skillnaden mellan tro och vanföreställning, samt hur man gör för att få det overkliga att kännas verkligt. 

Gabriella och jag.
Foto lånat från Gabriellas Instagram.

Efter det fortsatte jag med nästa intervju, då jag deltog i ett avsnitt av podden Livet som författare. Jag känner en av poddarna sedan tidigare, finaste Gabriella P. Kjeilen, så det var väldigt roligt att återförenas för detta samtal. Jag hojtar så klart när avsnittet finns att lyssna på!

Det var många författare som klimatmanifesterade i fredags, men vi fick bara vara fem åt gången så vi skiftades åt.
Här står Anna Winberg von Friesen (skribent på Boktugg), jag, Malin Stehn (författare),
Charlotte Cederlund (författare och min poddkollega) och Ann-Charlotte Ekensten (författare).
Foto lånat från Ann-Charlottes Instagram.

Så kom fredagen och den var lika fullspäckad den. Jag hann strosa runt och njuta, men framför allt var det klimatmanifestation, mingel med författare och medarbetare i Storytels monter, samt förlagsmiddag på lyxiga restaurangen SOMM som gällde. Så fint och mysigt alltihop!

Lite mer manifestation! Här är Staffan Cederborg (författare), jag, Malin Stehn, Charlotte Cederlund och Ann-Charlotte Ekensten.
Foto lånat från Boktuggs Instagram.

På minglet träffade jag författaren Maria Vickberg som skrivit Storytel Original-serien En ohelig allians. Lyssna på den!
Foto lånat från Marias Instagram.

Det var iväg hemåt på lördagen, och då var jag helt slut. Men det blev en hel del läsgodis från Novellix, så nu längtar jag nästan till julen eftersom jag skaffat en så fin kalender.Tack för den här gången bokmässan! Vi ses igen om ett år!

Kommentarer

Populära inlägg