Lyssna på senaste avsnittet av Livet som författare!

Gabriella och jag.
Bild lånad från Gabriellas Instagram.

Under Bokmässan blev jag intervjuad av min gamla författarvän Gabriella P. Kjeilen som har podden Livet som författare tillsammans med Caroline Hurtig. Och nu finns avsnittet ute!

Jag och Gabriella pratar ljudboksskrivande, om min utveckling som författare, var mörkret i Demonmorden kommer ifrån och huruvida jag blivit bittrare med åren? Och märks det att jag precis hade suttit i montern hos Storytel och troligtvis fortfarande var uppe i varv? För första gången kan jag förstå att folk sagt till mig att jag pratar en aning för fort... Hoppas att ni hänger med i alla fall! 

Ni hittar avsnittet här eller där poddar finns!

Bild lånad från Livet som författare's Instagram.

Kommentarer

Populära inlägg