Författarbesök

Som ung författare med över tio års erfarenhet håller jag gärna föredrag, besöker skolor och bibliotek, samt håller i workshops för andra med författardrömmar. 

Jag pratar om mitt skrivande, mina böcker, hur det är att debutera som så ung, att skriva för ljud jämfört med "traditionell bok", samt om bokbranschens framtid. Barns och vuxnas läsning är en fråga som ständigt diskuteras i det offentliga, och en trend som växer är just att man väljer att ta till sig berättelser via ljud istället för tryckt bok. Hur påverkar detta läsupplevelsen? Hur skapar man en ljudbok?

Mot bakgrund av mitt författarskap samt mina erfarenheter av såväl litterärt som journalistiskt och akademiskt skrivande hjälper jag gärna till med tips och inspiration för andra unga skribenter och kan även tänka mig att tala om annat som har med skrivande och läsande att göra. Jag vet hur det är att ha en dröm, och hur man kan arbeta för att få den att gå i uppfyllelse. 

Jag har skrivit tre böcker: två ungdomsromaner och en roman/ljudboksserie för unga vuxna och vuxna. Vill du veta mer om dem? Kika gärna här:

Där drömmar blir till (Opal, 2010)

Mardrömmar (Opal, 2013)

Demonmorden (Storytel, 2019)

Vill du boka mig för ett författarbesök? Kontakta Författarförmedlingen.

Jag hoppas att vi ses!


Arvoden
Jag följer Författarförmedlingens rekommendationer för arvoden.

Artiklar om mina författarbesök:
Karlskrona kommun: Författare ska inspirera till att skriva (Susanne Eklöf, 2019-02-12)

Här kan du läsa alla mina blogginlägg om författarbesök.

Populära inlägg